HotelsLine Blog Town - Region
image

Νάουσα Πάρου. Γραφική και παραδοσιακή

Related articles:
Πως θα πάτε
Διαδρομή: Αθήνα - Νάουσα ΠάρουΧάρτης διαδρομής. Η οδική διαδρομή από την Αθήνα στην Νάουσα Πάρου. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτε
Διαδρομή: Ηράκλειο(Κρήτης)- Νάουσα Πάρου Χάρτης διαδρομής. Η οδική διαδρομή από το Ηράκλειο στην Νάουσα Πάρου. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτε
(Περισσότερες Routes)

Η Νάουσα της Πάρου βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού, προστατευμένη, στο βάθος ενός κόλπου και διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά λιμανάκια του Αιγαίου. Η τουριστική της ανάπτυξη, ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη με πολύ καλή τουριστική υποδομή.

Στον οικισμό αλλά και στις γύρω κοντινές περιοχές υπάρχει πληθώρα τουριστικών καταλυμάτων όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένα διαμερίσματα, στούντιος και κάμπινγκ, διαφόρων κατηγοριών και δυνατοτήτων που θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.
Παράλληλα λειτουργούν πολλές επιχειρήσεις διασκέδασης και εστίασης, καθώς και αρκετά γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτό.
Η νυκτερινή της ζωή είναι έντονη και θεωρείται ένα από τα πιο ανεπτυγμένα μέρη του νησιού.

Το έντονο παραδοσιακό και φιλόξενο περιβάλλον σε συνδυασμό με τα ατμοσφαιρικά μπαράκια, τις ψαροταβέρνες με τα ολόφρεσκα ψάρια που προμηθεύονται από τα πολλά ψαράδικα καϊκια της περιοχής όπως επίσης και τα ουζερί, αποτελούν πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη της Πάρου.

Accommodation suggestions

JASMINE

In the beautiful island of Paros, one can see the Jasmine rooms. The complex is located in Parikia a...

NOMADS HOUSE

A newly established touristic accommodation unit that has been set up from its very beginning with a...

Η βόλτα στα πανέμορφα σοκάκια της Νάουσας, με τα κάτασπρα σπιτάκια, αποτελεί μια μικρή έκπληξη για τον επισκέπτη, αποκαλύπτοντας την ομορφιά και την μοναδική νησιώτικη φυσιογνωμία και θα σας δώσουν την ευκαιρία για αγορές από τα καλόγουστα μαγαζάκια της.

Σε πολύ κοντινή απόσταση στην γύρω περιοχή υπάρχουν αρκετές υπέροχες παραλίες (Μοναστήρι, Κολυμπήθρες, Αγιοι Ανάργυροι, Λάγγερη, Σάντα Μαρία), τις οποίες μπορείτε να επισκευθείτε οδικώς ή αν είστε λάτρης της θαλασσινής βόλτας, με ένα από τα καϊκια που πραγματοποιούν τακτικά και πυκνά δρομολόγια από και προς αυτές. Για αυτούς που δεν θέλουν να απομακρυνθούν από τον οικισμό ή προτιμούν ένα σύντομο μπάνιο, η ιδανική λύση είναι η παραλία Πιπέρι που βρίσκεται μέσα στα όρια του χωριού σε ελάχιστη απόσταση από το λιμάνι.

Η σύνδεση με την πρωτεύουσα του νησιού Παροικιά, είναι πολύ τακτική με τα τοπικά υπεραστικά λεωφορεία που καλύπτουν τα 10 χλμ. σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρέπει να επισκευθείτε το θαλασσοδαρμένο βενετσιάνικο Κάστρο του 14ου αι. που κλείνει από βορρά το λιμάνι της Νάουσας, τον Αγιο Αθανάσιο στη δυτική είσοδο του χωριού, όπου στεγάζεται η Συλλογή Κειμηλίων Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Τέχνης της Νάουσας, τα δύο λαογραφικά Μουσεία της και την Μονή Λογγοβάρδας λίγο έξω από τον οικισμό στο δρόμο προς την Παροικιά.


Accommodation
For your stay in Paros, you can book a room in one of the hotels and Bed & Breakfast inns.
In Parikia, as well as in many other areas of the island, there are hotels and accommodations of various categories and types (rooms to let, residences, Bed & Breakfast inns, studios, hostels, guesthouses and furnished apartments) that can satisfy every visitor's demands and needs for a pleasant and enjoyable stay.
You will find wonderful hotels, rooms and apartments to let of all categories and price ranges.


Access
The best way to explore the island is to have your own vehicle.
There is often public transportation for the most beaches and areas of the island.

By ship. There is an everyday connection with the port of Piraeus. Trip duration is 4h and 30m. Also the island is accessible from the ports of Crete, Thessaloniki, Siros, Sifnos, Kos, Rhodes, Ikaria, Samos and Tinos.
There is an everyday connection with fast ferries with the port of Piraeus. Trip duration 3hours.
There are many daily excursions by boats or small ships for the beaches of Paros and mainly for Antiparos that is in a small distance from Paros.

There are daily flights from the airport of Athens.

For your convenience, you can use the route map on the field “Routes” with information about the mileage, the time you need and the route you will follow, selecting the points of interest.Articles

Accommodation in Paros island

For your stay in Paros, you can book a room in one of the hotels and Bed & Breakfast inns. In Parikia, Naousa as well a...

Location articles: Paros island

Articles, tributes and reviews for the location with useful information and suggestions...

Routes
Search location


From business to location
Tag Cloud
© Hotelsline 2020 All right reserved. Wildcard SSL