Ράφτινγκ στον Ταυρωπό Ευρυτανίας

Ξενοδοχεία και δωμάτια στην Ευρυτανία

Προσφορές για διακοπές στην Ευρυτανία

Πως θα πάτε
Διαδρομή: Αθήνα - Καρπενήσι  Χάρτης διαδρομής. Η οδική διαδρομή από το Καρπενήσι στην Αθήνα. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτε
Διαδρομή: Θεσσαλονίκη - Καρπενήσι  Χάρτης διαδρομής. Η οδική διαδρομή από το Καρπενήσι στη Θεσσαλονίκη. Η χιλιομετρική απόσταση και ο χρόνος που θα χρειαστείτε
(Περισσότερες Routes)

Η κατάβαση στον Ταυρωπό προσφέρει όμορφες στιγμές για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του rafting για πρώτη φορά, αλλά και για τους πιο προχωρημένους. Ξεκινώντας από την Παλαιά Bίνιανη, μέσα σε ένα μοναδικό καταπράσινο τοπίο θα τερματίσετε στη γέφυρα του Mέγδοβα. Η διαδρομή των 10 χλμ. περίπου θα σας μαγέψει, ωστόσο μια έκπληξη σας περιμένει για το τέλος, όταν θα κατεβείτε από τη βάρκα για να περπατήσετε μέχρι τον εντυπωσιακό καταρράκτη της Βίνιανης.

Βαθμός δυσκολίας: 1-2
Διάρκεια: 2 ώρες

Πού θα μείνετε: Μπορείτε να μείνετε στο Καρπενήσι καθώς και τα γύρω χωριά όπως τις Κορυσχάδες, τη Λαγκαδιά, τον Άγιο Ανδρέα και τους Γοριανάδες, στο Μικρό Χωριό, στο Βούτυρο και στον Άγιο Νικόλαο.

Η εκδρομή σας στην αγκαλιά της ευρυτανικής φύσης, δε μπορεί παρά να περιλαμβάνει ατελείωτες βόλτες στην φύση και δυνατότητες αθλητικών δραστηριοτήτων. Αξίζει να κάνετε τη διαδρομή Καρπενήσι - Προυσός, απολαμβάνοντας τα ελατόφυτα βουνά της Xελιδώνας και της Kαλιακούδας και να κάνετε μια στάση στην ιστορική Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας.

Πηγή: ΕΟΤ
Φωτογραφίες: www.flickr.com


Accommodation suggestions
Unable to query local database
select summary1 from bnhotels where id = and lang_id=2